A nightmare night.

Jag har bara sovit ett par timmar i "natt" och dessa mellan kl halv fyra och sex. ÅHH! Det straffar sig verkligen att kommentera att Teo haft en bra natt för det följs genast av 10 dåliga.. Vet inte vad det var med honom i natt, han bara skrek, grät, gnällde natten igenom. Vi provade ALLT - bytte blöja, välling, alvedon eftersom han håller på att få tänder o kanske hade ont, bar honom i fall det var närhet han behövde.. ICKE! Ingenting fungerade! Han blev genomsvett av allt skrik så vi tog av honom pyjamasbyxorna, men det hjälpte inte heller. Vid sista skrikperioden 03.15 vaknade Eddie också så Robert fick gå in med honom till hans rum igen för att han skulle få sova nåt för en trött Eddie är inte roligt att ha och göra med.

Behöver jag säga att vi är grymt ovana vid att ha det såhär? Behöver jag säga att jag i natt önskade mer än nånsin att vi bodde lite större så Teo hade ett eget rum och vi därmed kunnat dela på oss så att en av oss fick sova åtminstone? Behöver jag säga att jag önskade att jag inte mådde så jäkla risigt som jag gör så jag hade kunnat erbjuda mig att ta hela natten själv så Robert hade fått sova och därmed fått vara hyfsat pigg på jobbet idag?

Har jobbig hosta och knappt någon röst i dag, men inte särskilt ont i halsen för tillfället. Just nu är jag nog mest trött, tror jag. Ögonen känns svullna.


Vilket gnällinlägg det blev. Var tvungen att få ur mig det.. Bara för det måste jag avsluta med nåt Eddie sa i morse vid frukostbordet, då jag berättat för honom att det stod en älg på busshållplatsen när pappa skulle med bussen. Eddie undrade om pappa blev rädd då? och det sa jag att jag trodde att han blev.


"Men mamma, när du blir sådär grön i ansiktet, då blir pappa rädd för dig!"

Till Linda

Du Linda, din apa, vi har bara rosa filtar i soffan, höhö.

Det blev en morgon idag också.

Vågar knappt skriva det men Teo har sovit hela natten! Han vaknade först vid 6 då Eddie blev ledsen för att pappa skulle till jobbet. Hörde hur Eddie tassade upp för att få bekräftat att Robert verkligen kommer hem sen.. Lille prinsen då!

TRor att Teo håller på att få tänder för nu både ser ock känns det annorlunda om man känner i munnen på honom. Hoppas nästan det så den här gnällperioden går över och han kan få slippa ha ont.. Han har väldigt ombytligt humör, ena stunden kiknar han av skratt och i nästa gallskriker han. Stackarn..!

Igår var han glad tillräckligt länge för att jag skulle hinna ta en bild;Grabbsen fick nya pyjamasar förra veckan förresten. Jag älskar pyjamasar, det måste  vara det roligaste plagget att köpa..? Jag är dessutom inne i nån slags smurf-period nu, hehe, de är ju bara för söta!På tal om söt så hade Eddie bäddat ner sig i soffan i går kväll i väntan på sagoläsning före läggdags;Såg så skönt och mysigt ut att jag inte orkade säga till honom för att han vänt upp och ner på hela vardagsrummet.. Det gäller att välja sina konflikter, har jag lärt mig.

Nej, nu är det dags för sista rycket innan det är dagisdags!