Vacker, bländande härlig.

Mm, nu är Eddies farmor här (bra att ha släkten ibland, hihi), jag har duschat o gjort mig i ordning o nu väntar jag bara på Robert (som inte tar riktigt lika lång tid på sig i badrummet som jag...). Jag känner mig inte riktigt så fin som jag önskade, men eftersom vi ska åka motorcykel kan man ju inte göra hur mkt som helst med håret. Det får duga med en "fröken Präktig-fläta".

Har iaf det nya linnet på mig, o det är inte alls min stil. Vi får se vad R säger om det, för han har inte sett mig än.. Har dessutom den nya bhn (som passade alldeles perfekt o inte alls sådär 44,50-hyfsat som jag trodde) o trosorna på mig. Inte illa, höhö.

Nu är Robet klar så let's goooo!

Det vore väl underbart!?

Ge mig fri fart, o fri bensin, ett friare liv o en större maskin. Ge mig fri fart, fri fart - det vore väl underbart?

Eftersom Sverige är helt underbart just nu så kan jag inte påstå att jag sitter särskilt mkt inomhus. Nej, istället lever jag livets glada dagar i solen ute, fast jag gör inget vettigt o tar det mest lugnt. Jag borde ta hand om allt ogräs, men det orks inte.

Jag struntade mkt riktigt i mammagruppträffen igår. Det var för varmt i bilen även för mig, så jag iddes inte. Hann bara komma hem så fick jag sms om att mitt paket från Ellos fanns att hämta från kl 17, så det var bara att vänta på att Robert skulle komma hem så jag slapp utsätta Eddie för värmen i bilen. Då åkte jag in o hämtade det, köpte en dunk bensin o lite mat. Mm, mat ja, vi grillade kycklingspett igår, o åt en sås på mango, tomater o kokosmjölk till (jättegott!) o sen hade vi foliepaket med skivad banan, mörk choklad, kolasås o pecannötter som vi grillade o sen åt med glass. Suveränt! Pricken över i var att vi satt ute o åt, det var första gången vi kunde göra det 'på riktigt'. Underbart.

Jaja, det var inte det jag tänkte skriva men.. Så lätt o komma in på villospår. Jag skulle ju säga att Eddie nu är 64,5 cm lång o väger 7340 eller nåt sånt. Han har börjat förflytta sig när han ligger på mage på golvet, främst bakåt men ibland även lite framåt. Han har varit på helt underbart humör den senaste veckan, o skrattar mest hela tiden. Att titta på honom över kanten till spjälsängen när han ligger o gnyr där o världens leende spricker upp - finns det något härligare som förälder? Mysigt. I natt sov han från 19.30 till 03 ungefär, då jag nästan väckte honom för att han skulle äta.. Då hade jag ont..! Tog dessutom av honom kläderna, för eftersom han inte brukar somna för natten så tidigt hade vi ännu inte bytt till pyjamas.

Nu ska Robert snart iväg o åka motorcykel med jobbet. Jag får snällt vänta på min tur, för vi ska iväg ikväll. Eddies farmor ska vara barnvakt för att Robert o jag ska kunna ta hand om oss lite också. Vi funderar på att kolla in hamnfestivalen lite, o kanske gå ut o äta något. Vi får se, helt enkelt. Just nu ser jag mest fram emot att få klä upp mig lite, utan att behöva ta hänsyn till att jag ska amma, för det ska jag ju inte. Ja. Bild kanske kommer, höhö.

Varmt.

När jag gick upp vid halv åtta (mm, jag vet, tog mig sovmorgon idag!) var det redan 16 grader varmt ute. Nu är det 20. Det är ju jättebra att det är varmt o skönt o så, men inte när man har på schemat att åka bil! Därför överväger jag allvarligt att strunta i fikat inne i stan o istället åka direkt hem efter bvc. Det är verkligen inte roligt att veta att han kommer gallskrika hela vägen ut ur Lkpg redan innan vi har åkt hemifrån. Mitt mammahjärta säger ifrån där.. Måtte vi hitta en lämplig bil snart..! Om två veckor ska husvagnen besiktigas förresten, o jag tror att jag hittat ett lagom-långt-bort-resmål för vårt midsommarfirande. Vårt första midsommarfirande som egen liten familj. Antingen blir det jättemysigt eller så blir det jättelångtråkigt, men det blir väl vad man gör det till.. Har svårt att tro att vi skulle ha hittat en ny bil till dess, så vi får väl hoppas på kallt o regn när vi åker, men varmt o sol när vi har landat. Måste prova o sätta upp förtältet också, så vi inte står på campingen sen utan att ha en aning om hur man ska göra..

Jag som aldrig brytt mig särskilt hårt om vad jag har på mig för kläder har nu börjat med världens ångest varje gång jag måste ta nåt nytt för att favoriten är smutsig.. Jag kan stå i garderoben i en halvtimme o prova varenda tröja o det slutar nästan alltid med att jag bara vill stortjuta för att jag inte har något att ta på mig (ja, behövs det en halvtimme för o bara prova tröjor så kan ni väl gissa att jag har en hel del egentligen..). Kruxet är att jag har så mkt att ta hänsyn till; det får inte vara för varmt, inte blotta för mkt (eftersom jag fortf bara kan ha min amningsbh) o dessutom vill jag inte behöva dra upp hela tröjan när jag vet att jag kommer att amma offentligt. Suck. Är det dagens i-landsproblem eller vad? Jag lider av det iaf.

Nu ska jag nog ta tillvara på det fina vädret o gå ut o sätta mig o läsa lite. Ha en bra dag idag, alla!

Förresten. Idag blir vår stora lille kille 4 månader. Vart har tiden tagit vägen egentligen..?!