En klump.

Klumpen väger 8560 g o är fortfarande lite kört i röcken, bara 65,5 cm. Måtte han växa upp nån gång, jobbigt för honom o vara kort. Han fick även sin andra spruta på bvcbesöket, o det gick bra. Han tjöt till lite men sen blev det inte mer. Träffade Jenny från mammagruppen där med sin son, han skulle också få spruta idag. Lyckligt ovetande såg han ut att vara iaf. 

BAAAAAJS också, jävla internet kastade ut mig så allt försvann. Orkar inte skriva om'et.

Nu ska Eddiebjörnen bada, så jag måste fixa badvatten. (I det läget är det ju bra att han är kort, för då får han plats i badbaljan ett tag till.)

Måndag igen, då.

Mm, i natt har vi sovit heeela natten o jag skulle gärna fortsätta hela dagen också. Trååkvä'r men det är faktiskt inte kallt ute, rent temperaturmässigt. Känns alltid kallare bara för att det regnar..

Robert har bara den här veckan kvar att jobba o sen är han ledig i fem hela veckor, vilket nog både han o jag tycker ska bli helt underbart. Mkt som hinnas med, tyvärr, men vi får väl ta en sak i taget, I guess.

Nu borde Eddie sova en liten stund men istället ligger han o pratar för sig själv i sängen. Så länge det bara är prat o inte helt hysteriskt skrik så kan han gott ligga, tycker jag. Om lite drygt en timme ska vi iväg till bvc o väga o mäta plus att det är dags för andra vaccineringen. Jag undrar hur mkt han väger..? Han lär ju vara uppe över 8 kg nu iaf, klumpen.

Nej, han vill visst inte sova, så då blir det väl lek en stund istället. Ha en bra dag!

I'm so fucking tired of you.

Nej, klart jag inte är det, men jag skulle försöka formulera en mening med ordet "trött" o det där var den enda jag kom på. Det var vår spansk/engelsk/svensktalande mexikanska spanskalärare som sa så åt några stycken i spanskagruppen en gång när jag gick på högstadiet. Höhö. Han svor bättre på engelska än på svenska, ska tilläggas, hihi. Men vi älskade honom ändå!

Trött ja, det är dagens nyckelord. Har inte sovit på två nätter, o jag hoppas verkligen att det är tillfälligt! Eddie har dessutom börjat förstå att han kan göra sig hörd, tror jag, för han kan ligga o bara skrika i flera minuter. Dessutom måste han överrösta folk när man är nånstans.. Liten på jorden, stor i orden.

Konfirmation i Vimmerby/Södra Vi idag, trevligt. Elfunderingar hos mamma o pappa igår, samt pilkastning. Också trevligt. Grabbarna kastade bättre efter ölen men sämre när whiskeyn kom fram också. Märkligt.

Nu ska jag ta hand om potatisen, är aphungrig, o sen ska jag ta hand om min apunge.