Planering är A o O..?

Ja, jag brukar säga det i alla fall men den här gången lever jag inte som jag lär. Jag har skitmycket att göra rent ut sagt eftersom jag kom på igår att det är lördag i morgon..

Nu är åtminstone tårtdekorationerna inköpta, ballongerna likaså o jag tänkte jag skulle hinna byta gardiner i köket innan Eddie ska hämtas på dagis om en timme. Heja mig.

Här en snabbis för o kolla recept, bara..

Morsning!

Frukost nr 2.Det där är frukost nummer 2. Hembakt tekaka, majonnäs, ägg, den blekaste tomat jag nånsin ätit samt gräslök. Borde inte tomaterna få lite mer sol så här års när de ändå importeras från Spanien eller vad det är de kommer ifrån..?

Mums smakade det i alla fall o nu är jag mätt o på gränsen till illamående. Är oerhört sugen på varm choklad så kanske att jag slänger ihop en sådan sen när det är dags för nästa mellanmål, hihi.(Blir ingen kurs för Robert i Jönköping idag, trots allt. Kursledaren sitter fast i Umeå eftersom flygen är inställda. Trist för dem men skönt för mig som får sällskap i kväll istället!)

Oh vad det snöar!

Har kommit ungefär 3 dm snö idag, o mer verkar det bli. Trodde nästan att vi skulle bli kvar i Hälla i natt men det gick bra att ta sig hem i snöyran. Har återlämnat v70 o nu kör vi alltså Saab igen, eller "Saab Spyker Automobile" som företaget numera heter. Ha.

Var länge sen det var höga "väggar" av snö i gången fram till yttertrappan. Det är lite mysigt, tycker jag. Som att knata runt i en labyrint. Eftersom jag hjälpte till att göra väggarna ännu högre nu ikväll så gör jag nog inte mer på ett tag - nu har jag oooont.


O när jag tänker efter har jag nog aldrig skottat snö som icke-gravid. Märklig tanke.


Systeryster har fått fast anställning förresten så grattis till henne. Äntligen, som Fylking skulle ha sagt.