Sista dagen.

.. o jag förstår fortfarande inte varför vi alls är här. Nu är det dags för andra omgången magsjuka hos de som inte haft det innan. Nu! När det är sista dagen här o alla verkligen borde vara ute o röja i snön hela dagen.. Trist. Detta är vad vi ser när vi tittar ut genom köksfönstret i vår stuga. Mysigt va?

Jag mår rätt hyfsat idag också, kan bero på att jag har fått sova bättre i natt. Eddie var lite grinig i går kväll så jag lade över honom till oss, o jag vet inte varför men han sov bäst när han fick ligga på mig. På min mage. Inte särskilt bekvämt men när han hade somnat tillräckligt hårt lade jag ner honom bredvid mig istället, o där låg han ett tag. Inte helt utan knorr, för han vände o vred på sig o gnydde o sparkade mig i ryggen, så framåt två-tiden fick jag nog o flyttade över honom till hans säng. Där sover han alltså än.. Helt otroligt! 

Robert hör till den "utsatta" skaran idag så han lär väl bli sängliggandes. Jag tror att alla här skulle behöva ett par dagar ledigt till sen nästa vecka för o vila upp sig innan de går tillbaka till sina jobb.. 

Jag ska försöka introducera de nya leksakerna för Eddie som han knappt såg igår eftersom han mådde som han gjorde, o så ska jag tvinga ut de där två stadsungarna vi har i huset för o leka i snön.. Ja.

På återseende!  

Liten har blivit stor.

Idag har min lille pojk funnits på denna jord i ett helt år. Det är ofattbart! Samtidigt som det känns som det var igår han föddes, har jag svårt att komma ihåg hur det var innan han fanns i våra liv. Det är helt klart det bästa som hänt mig, o nu när lillprinsen är sjuk får mammahjärtat pulsera lite extra..

.. för vem mår bra av att se sitt lille troll må dåligt..? Han sover dåligt om nätterna, febern går upp o ner o ibland är han i ett tillstånd som påminner lite grann om hans vanliga jag, medan han i nästa ögonblick är halvt döende o bara sitter i knäet hos mig o sover.. Ja, bara där har vi en stor personlighetsförändring! Eddie brukar aldrig somna på det sättet, utan bara när han ligger i sin säng eller vagnen. 
Annars har han fått dille på o vinka o säga "hej" den här veckan (när han varit så pass bra att han orkat, det vill säga). Han kramas mycket o har varit lite mammig o pappig, men det har ju sin förklaring i all sjukdom.. Jag hoppas verkligen att han blir frisk snart..! 

Presentöppningen var ingen succé, förresten. Han grät mest o så fort pappren var borttagna från presenterna o han prövat den nya badrocken han fått, somnade han i en liten hög på fårskinnsfällen på golvet.. På golvet!  Blev litet kalas utan J o J då vi inte ville släppa in dem innanför dörrarna till detta dårhus, haha. Jag är väl den enda som känner mig helt frisk idag så något vidare livat kalas blev det inte.. Trist. Eddie skulle ju få äta glass för första gången men han var tämligen ointresserad o ville hellre gå o sova..

Nej, nu ska jag röra på mig, tror jag. 

Nej, det är var inte roligt..

Nu har mer än halva veckan gått o det känns inte som vi fått något vettigt gjort. Idag är nästa halva av sällskapet sängliggandes o det är rent ut sagt skittrist. 

Hade vi vetat att det skulle bli såhär hade vi nog stannat hemma ändå.. Usch, vad trist det är när det inte blir som man tänkt sig. I morgon skulle det ju bli kalas men det slutar säkert med att vi får med oss all mat hem igen för det är säkert ingen som vill äta något.. 

Nej, finge vi göra om den här veckan skulle jag göra det med en gång. Det är extra trist att folk är sjuka nu när det är sådant kanonväder här uppe - igår var det -18 som kallast o solen sken, idag skiner solen o det är åtminstone -10.. Mycket snö o ett riktigt härligt vinterlandskap som jag egentligen inte vill åka ifrån, men som det är nu känns det som att vi lika gärna kan åka hem idag.. Suck. 

Idag har vår skrutt orkat vara sig själv lite grann, i korta stunder åtminstone;