Bort med er, baciller!

Jag mår bara bra, faktiskt, (peppar, peppar..) men nu har Eddie fått nåt skit istället. Han har feber. Bara feber. Inget annat. Blir lite piggare av Alvedon, håller sig uppe några timmar o leker lite o sen slår det till igen när medicinen går ur.. Inga problem att få honom ta flytande Alvedon dock, så det är bra.

Robert har varit hemma o vabbat idag men han hade nog behövt nån som tog hand om honom också eftersom han har haft ont i ryggen hela dagen.. Blä för allt elände, är det inte nog snart..?! Det känns som vi haft allt nu..


I morgon ska jag dra igång min aktivitet på APU:n o jag är lite nervös; undra vad ungarna kommer tycka om det? Larvigt? För lätt? För svårt? Tråkigt..? Hm. Ja. Jag ska för övrigt försöka ta igen de här två missade veckorna på något sätt, o det lutar åt att det blir att fortsätta även v.51 o sen några dagar på jullovet. Det är ju 10 dagar som ska in o jag vill inte ha det kvar tills jag börjar skolan igen o nya kurser drar igång.. Jag lär få o göra ändå eftersom jag ska läsa in mer än en termins poäng på mindre än en halv termin i tid!

Nu på eftermiddagen var jag på skolan o på "utvärderingssamtal" med några snubbor från kommunens Utbildningskontor. Vi var några stycken som satt o pratade lite om skolan, vår utbildning o lärarna, typ. Gick snabbt o relativt smärtfritt, faktiskt.Första advent.

O vems "ankomst" är det vi räknar ner till? Friskheten? Suck.

I dag mår jag nästan bra men då är det förstås Eddie som ska få feber istället. Blä. Jag ska hursomhelst åka till min praktikplats imorgon o Robert blir hemma o vabbar. Det blir lite rörigt o klurigt när man måste försöka pussla med tider o så, men det ska nog gå. På ett eller annat sätt..

Mysdag idag. Eddie o jag var på Maxi o veckohandlade i morse (var där vid halv nio ungefär) o det var faktiskt riktigt trevligt. Eddie var på strålande humör o pratade o skojade mest hela tiden. Att det var väldigt lugnt i affären gjorde även mig lite lugnare till mods o vi kunde handla utan att stressa. Hade planerat att åka till mamma o vara där idag medan Robert hjälpte Nicklas i huset så vi köpte med oss lite grejer till en adventskaka. Hittade förresten även årets första julklapp på Maxi, till Eddie. Yes!

Tjuvstartade med julmaten till middag o åt lite Jansson, köttbullar, prinskorv o rödbetssallad. Mums!

Nu ska jag snart däcka i sängen tror jag, men kanske, kanske att det blir en julskinkemacka före läggdags? O så slutet på "Ett päron till farsa firar jul"?

God natt!

Design-hjälp!

Jag är helt körd när det kommer till bloggdesign o html-kodning, nån som är villig att hjälpa mig..?