Jahopp.

Det var det, det. En dag o 1420 kr fattigare. Å andra sidan är det även nya bakdäck på bilaset numera, o det är ju bra. Nicklas slapp inte undan verkstadsmanualen till crossen, så hans ärende blev ett dyrt kalas. Skönt ändå att kanske få ordning på crossaset, tror jag. Nu har han ju nåt o göra, för semestern blev det inte mkt med..

Dom kom hem igår igen. En natt borta. Laddregulatorn till vNisse hade pajat, så det lämnades in på verkstad alt. ska köpas ny, vet inte hur det slutade. Mor o far tog bilen på semester i morse istället - mamma kunde inte släppa tanken på vitt vin o räkor. ;) (Inte mig emot, pappas säng är så skön att jag gärna har den för mig själv ett par dar till.)

Imorrn ska vi till Örebro. Ska fira Elliott lite i efterskott, o dessutom passa på att åka o handla med dom. Måste in till stan o leta planscher med Darin o Blixten McQueen på, för det har jag lovat dom. Klart dom ska ha nu när dom har nya o egna rum! Måste försöka hitta på nåt till Thereze också, i inflyttningspresent...


Nej, måste försöka aktivera mig. Vädret är bajstråkigt, jag mår för en gångs skull rätt hyfsat, om det inte vore för att jag är så jäkla trött hela tiden o troligen har fått nån sorts eksem i huvet o att järntabletterna inte fanns på apoteket i Eneby heller. Glömde kolla i Hageby, det får väl bli imorrn.

Tjo.

Huvudstaden med bil o lite hasch

Skulle träffa författarinnan Marian Keyes vid Fryshuset i Sthlm, för grillning o en intervju. Mamma var med som stöd. Eftersom Sthlm är en så rörig stad, körde vi fel flera gånger, o till slut gav vi upp. Vi körde för o hitta ett köpcentrum nånstans.. Vi körde o körde, o motorvägen blev till slut en liten väg med mindre trafik. Noterade att de fått upp de nya hastigheterna - 60 o 80. (förresten var det många hastighetsskyltar - först var det 70, sen blev det 60, 55, 40, 35 o till sist 15. Udda.)

Kom fram till ett stooooort McDonald's o fick se att det fanns affärer ovanpå det. Försökte hitta någonstans o parkera bilen medan mamma gick till "Gyllene Måsen" o höll ett bord. Konstigt parkeringshus... Vid entrén blev man tilldelad en "röst" som sa åt en var man skulle göra. När rösten blev till ett blinkande ljus, ville han något, o man måste svara honom för att få fortsätta. Helst hålla med honom, då, annars kunde man bli iväglurad.. Jag lyckades parkera bilen, o skulle ta mig tillbaka till mamma i det gigantiska huset - om jag bara visste åt vilket håll McDonald's låg..

Rösten var fortf med mig, o han lyckades virra bort mig ordentligt innan jag till slut hittade mamma. Då kom han på att "måste handla mat, spring!" o jag kunde inte göra annat än att lyda. Hoppade över någons bord, då en tjej höll fast min fot. Jag trodde först det var för att jag ohyfsat sprang genom deras mat, men det visade sig att hon tyckte jag hade snygga skor.. :) Ett par röda, lackskor, typ. (Skitfula.) o hon ville veta var jag köpt dom.. "Din Sko", svarade jag. "På rean. 100 spänn." "Jag visste det!" ropade tjejen. "I vilket land finns Din sko?" "Ehh.. jävla 08:a, wake up!" tänkte jag o drog vidare.

Rösten började blinka nåt fruktansvärt, o jag såg att jag var tvungen att hitta ett skåp att låsa in min jacka i. När jag gjort det, försvann rösten tillbaka till parkeringsavdelningen. Då kom Evelina o gav mig några små påsar med hasch, som hon sa att jag behövde för att överleva i Sthlm. (Inte använda själv, utan att sälja vidare...) Lyckades hitta en toalett (med gardiner, blommor i fönstren o tidningar på golvet - inte illa för o vara en offentlig!) o sen när jag äntligen kunde gå o äta vaknade jag.Hm. Tänkte först att inte skriva ner allt detta, för det var så rörigt. O det är det, ser jag. Förstår inte hur mina drömmar kommer till egentligen... Nån som kan tyda detta?!

E22-race.

Mm. I natt var det mcrace på E22an. Nicklas o jag åkte Monster - utan skyddskläder o utan hjälm. Poliskontrollerna avlöste varandra, men vi åkte aldrig fast. Lyckades ta oss till Sörping o skulle "gömma" oss lite. Råkade på mamma, pappa o Robert, som  varit i Lkpg o köpt nån ny ful båge; ett stort, gult as. Frågan var ju hur de fått plats på den alla tre?! Jag vågade iaf inte åka hem med Nicklas igen, eftersom det var så mkt snutar o motorcyklister o så, så jag åkte Citroen hem.

Väl hemma hade Robbie kommit över ett parti ätbara underkläder, o vad vi skrattade! :) Hehe, vilken syn! De var rosa, o smakade rökt skinka... :P