Snö o plusgrader.

Ja, tyvärr brukar det sällan vara en bra kombination här nere, eftersom det bara blir slask av det, men det är ju fint så länge det varar. Blev så paff när jag vaknade i natt o såg att det var alldeles vitt ute, men nu ser det inte lika mysigt ut längre eftersom det redan börjat smälta undan..

Ingen bra början på dagen - vaknade jättehungrig, åt, o kräktes upp allt. :/ Vet inte vad det är för dumheter; antingen är det filmjölkens fel (som det brukar vara) eller så ska jag helt enkelt bli sjuk. Det vill jag ju inte, vi som ska iväg o ha trevligt ikväll!


... o apropå det, ja. Nu ringde K o sa att det bara blir vi, för de vi skulle ha åkt till har blivit sjuka - magsjuka! Då hoppas jag verkligen att mitt bara berodde på att jag åt för fort, annars grusas K o Ms nyårsplaner ordentligt.

Nytt år igen.

Ja, snart iaf. Imorgon ska vi iväg till Lkpg för o äta middag hos ett par vänner till K o M. Det ska bli trevligt, framförallt att få lära känna nya människor, det kan vi behöva. Sen behöver man inte bry sig om att de är några år äldre än oss - eftersom vi blivit bjudna måste det ju innebära att de tycker liiite bra om oss ändå.

Imorgon är det även inofficiell treårsdag för mig o Robbie. Det är alltså tre år sen första "pussen", men än är det några veckor kvar tills vi blev ett par för alla andra.

Än verkar inte bebis vilja titta ut, o det är nog bara bra. Har inte tänkt o spendera nyårshelgen på BB direkt, så det får gärna vänta. Känner av mer o mer sammandragningar nu, ibland är det riktigt jobbigt även fast det inte gör ont, men oftast är det mer "jaha, nu igen..".. Monterade faktiskt spjälsängen igår, så den står så fint i sovrummet nu, bäddad o klar. (Lite sur på IKEA dock som ändrat sina mått; sängen är bara några år gammal men vi köpte ny madrass, o självklart är madrassen både bredare o längre än sängen. Fast det är inköpt på samma ställe.) Har även kört hit barnvagn o bilbarnstol, så nu är vi nästan redo. Rätt skönt att inte behöva tänka mer på det där, utan mer kunna 'njuta' av tiden som är kvar. Försöka att passa på att ta hand om oss själva istället för att fokusera på en massa pryttlar vi behöver.

Nu är det sovdags, vill inte sova bort hela morgondagen imorgon också - idag sov vi till halv tio! Det var hundra år sen det hände sist..Hm, har verkligen ansträngt mig för att inte skriva några emoticons idag, o jag känner att det här inlägget inte är riktigt jag. Kanske en del av mitt nya jag?

Sömnlös i Hälla..

Usch, det här är inte min grej.. Jag tycker inte om att sitta uppe kl 4 på morgonen av den enkla anledning att jag inte kan sova. Längtar hem till min säng, där jag åtminstone kan sova ett par timmar varje natt.. Nu är vi hos mamma o pappa, kom igår för att fira Liza som blev nio år. Har väl sovit sisådär en 2 timmar hittills i natt, för alltid är det nåt; det är för varmt (jag "tar all luft"..), det är trångt (Robbie o jag delar säng OCH täcke, det gör vi inte särskilt ofta, tur att det är en 120 cm-säng iaf), jag ligger illa för det finns inga kuddar, ligger illa för att jag tvingas ligga på kanten (blir som en uppförsbacke när man inte ligger ensam i sängen), får ont i benen för att de inte ligger tillräckligt högt, springer upp o kissar en gång i timmen (sådär äckligt kissnödig så man vaknar o det känns som man inte kommer hinna till toaletten alls) o nu har jag alltså gett upp o gått ner till köket för att dricka vatten o se om jag kan sova bättre på soffan..


Mm, det är mkt gnäll också.


Var hos bm igår, Robbie var med för första gången sen inskrivningen, typ. Han fick höra hjärtat. :) Magen växer som den ska, sf-mått på 35. Kan ni fatta att jag är i v.36 nu? Det är inte lång tid kvar.. Bebisen har fixerat sig o jag hoppas verkligen att den ligger kvar på det sättet så jag åtminstone kommer undan planerat kejsarsnitt. Skrämmer mig lite att den kan välja att födas i princip när som helst nu, den är redo, men frågan är om vi är det? Ja, antar att vi tvingas bli det annars.. Jag är glad om den vill vänta 2 dagar till, så det hinner bli nytt år. Skulle själv inte vilja fylla år mellan jul o nyår eftersom det inte känns som dessa födelsedagsbarn får "sin egen" dag på samma sätt som vi andra. Vet en som är född på julafton, o hos dem har de födelsedag på förmiddagen med presenter inslagna i presentpapper, äter tårta o så, o sen på eftermiddagen firar de jul med julpapper o julmat o allt vad det innebär. Det tycker jag verkar jobbigt.. :/
Men men, jag behöver nog inte oroa mig, för antagligen så blir det februari innan vi ser någon unge..


Hm, apropå ingenting, när mitt/mina barn blir stora hoppas jag verkligen att Robbie o jag fortf håller ihop, för jag mår dåligt av att se separerade föräldrar som tycks tävla om sina barns uppmärksamhet så här års. "Vem lyckas köpa de bästa julklapparna?", "Vem blir favoriten den närmsta månaden efter jul?". Usch, blir så äcklad av sånt. Inse att man inte kan köpa barn (annat än för stunden) o att barn behöver lite kärlek också, inte bara dyra julklappar.

Nej, om man skulle försöka gå o sova lite, annars kommer jag väl sova bort hela dan istället. Jävla bajs.. Har tur om jag slipper fler av jordens förvärkar.. 


Grattis VG o Svesse till lille Liam förresten. :) Hoppas ni mår bra allihopa!.. o grattis Malin Hellman i Uppsala som fyller 21 år idag. :)