Nedräkning

Jepp, på måndag kan klass 1C se fram emot en adventskalender för att räkna dagarna fram till julafton!

Skiten är nu upphängd och nej, särskilt nöjd är jag inte över resultatet men däremot över vägen dit. Jag gjorde det trots att jag egentligen inte kan. Jag trorsade allt vad prestationsångest heter. Heja mig!

Innehållet? Bakom varje lucka döljer sig ett kort från en elev till en annan, med en god jul-hälsning samt några snälla ord, t ex "du är snäll", "du är bra på fotboll" osv. Jättefint! (Tusen gånger finare än utsidan..)

Ful bild och gamla kläder

När jag satt i bilen insåg jag att tröjan/tunikan jag har på mig är samma tunika som jag rotade fram till ett julbord när jag var höggravid med Eddie. Så, två trista konstateranden:

1. Tröjan är minst fem år gammal.

2. Samma tröja som jag hade när jag var skapligt tjock sitter bra än.

Blä.

Vardagsfrulle

Första vardagsfrukosten hemma på tre veckor och jag tror att mina grabbar njuter. Det är studiedag på min vfuplats och jag ska bara vara med på eftermiddagen, därav hemmafrukosten. Annars har de varit på förskolan redan 06.30 varenda morgon under min praktikperiod. Gääsp säger vi om det!

Jag har tagit in ungarnas overaller också och impregnerat dem, så nu är de redo för en (blöt) vinterdag på förskolan. Vi har ca 3-4 cm snö på marken och ett par minusgrader, kanske är vintern här för att stanna nu?

Jag har för övrigt tagit fram mina vinterskor och min jacka nu så även jag borde vara rustad för detta.

Ha en bra dag!