Våren är här!

Ja, tredje dagen på rad man kan gå ute i bara tshirt mitt på dagen, det är helt underbart! :) Synd bara att man inte är som dom som bara är deppiga o nere på vintern, o som blir glada när ljuset kommer igen.. Men men. Det blir nog bra på en tioårsperiod, som han sa.

Snart kan jag ha mina nya skor ute (ja, dom senaste, inte de nyaste conversen) o jag kan känna mig extra fjollig o så. Årets skoinköp har överträffat alla tidigare år, enda problemet är väl att färgskalan håller sig hyfsat neutral. Inte likt mig. ;) Med förra årets färgklickar ser det iaf lite bra ut, hihi.

Robert tycker jag köper för mkt skor. Är det så?Sprang på Carolina vid Flygeln. Hon är alltid så fin i håret, o har aldrig samma hårfärg två gånger i rad när jag träffar henne. :) Vad roligt det måste vara att våga, det gör inte jag.. Saknar henne. O Zandra. O våra svenskalektioner. Det är fan bästa gruppen/klassen jag nånsin haft, vår svenska B-grupp!! :)

Ska till Johan på lördag. Han fyllde år igår. Grattis. O jag har köpt ny bh dagen till ära. ;)

Nu ska jag äta pasta, chorizo, saffrancreme fraiche o broccoli. Smaklig måltid!

Mc-övningskörning o matteprov.

Ja, nu finns det ingen återvändo. Pappren till lämpet är inskickade, lade dom på lådan för nån timme sen. Synundersökningen avklarad, o gick väl hyfsat. Blev "godkänd" eftersom jag såg hyfsat med båda ögonen samtidigt, men inte ett i taget. "Bli inte förvånad om du måste ha glasögon om ett tag." Hm. Har visserligen reagerat på att jag ser dåligt, men inte trodde jag att det var SÅ illa. "Lite närsynt", sa han, "har du aldrig tänkt på det?" Jo, det har jag väl. Att det är svårt o läsa vägskyltar på långt håll, eller textremsor o annan liten text på tv:n..

Pappa skulle besiktiga Hondan så jag har nåt o åka lite på. Måste ju se så det är nåt för mig. Har dock svårt o tro att det inte skulle vara det, blir så sugen nu när man ser alla knuttar ute o glider.. :P

Men... glasögon är jag inte beredd på. Det har jag inte råd med.

Matte o engelskaprov imorrn. Vi får se hur det går. Är inte överdrivet optimistisk, hoppas bara på godkänt. Har liksom inte gått in särskilt mkt för det...


När det var Nicklas tur sa optikern "jaha, då ska vi se om det går lika dåligt för dig". Snällt. Inte mitt fel att O, Q, C, D, G såg nästan likadana ut. Han godkände inte att man gissade. :)

Parque Nacional de Garajonay

Paque Nacional de Garajonay
Precis så där underbart var det.