Ska det vara, ska det vara ordentligt

Robert sjuk idag också, dock tillräckligt "bra" för att kunna se efter sovande Teodor medan jag drog till Maxi o storhandlade. Var rätt skönt, men lite konstigt, att handla själv. Jag har alltid en eller två ungar med mig, och ibland åker vi hela familjen.. Gick snabbt också för det var nästan inget folk, tydligen hade de flesta varit igår när det var lönehelg o allt.

När jag var klar åkte jag hem och ammade, packade upp matvarorna (ja, nästan i den ordningen, haha) och drog sen till dagis för o hämta Eddie. Han fick sin allra första kalasinbjudan idag! Hihi, så löjligt påverkad jag är av det, men nånstans inom mig känner jag en enorm stolthet - tänk att det finns andra barn, som inte är släkt, som vill att MIN pojke ska komma på kalas! Det är Arvid som fyller tre år nu i veckan som ska ha kalas. Hans mamma berättade att han själv kommit o sagt att han ville ha kalas, o att han ville bjuda Eddie och Elias. Tror det blev nån mer, men det kvittar för jag ser det här som en möjlighet för mig att lära känna någon här i bygden.. Arvid fick en lillasyster för två veckor sen så hans mamma är också föräldraledig nu.

Jaja, mellan stunderna då stoltheten nästan stiger mig åt huvudet har jag klippt HELA gräsmattan varav halva var .. oklippt, en mindre del extremt oklippt (ca 40 cm..) o återstående del lite lagom klippt/oklippt. Kämpigt, med andra ord! Är grymt stolt över mig själv, haha. Planterade även lite blommor som jag hoppas överlever för jag köpte fel jord.

Min dag i ett nötskal.

Men ni. Vad ger man en treåring i present?!

Just nu.Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Alla tre prinsarna sover så skönt! Robert är sjuk och får dispens till att sova så här dags, hehe. Vi åt lunch för en stund sen så nu återstår bara för mig att ta hand om resterna, för tvätten hängde jag upp innan de somnade. Skönt!

Blir nog att jag tar med barnen till mina föräldrar en stund så R kan få vila upp sig lite i lugn o ro. (Hm. Där sa jag nåt.. Fick jag lugn o ro när jag var sjuk i fredags, kanske? Icke! Men men, lite snäll kan jag väl vara ändå..)

Inte som jag tänkt mig.

Idag är det Roberts tur att ligga med feber. Bara feber, inget annat. Suck. Mitt gick dock över fort så jag hoppas att R är på benen i morgon igen.

Igår kväll var vi ute o åt, R o jag, sådär spontant. Roberts föräldrar tog barnen en stund så vi fick chansen att vara lite för oss själva. Vi hamnade på Yogi och åt mat, stark sådan. Mitt gick väl an, men jag gjorde misstaget att smaka lite av R och jag trodde jag skulle brinna upp! En himla tur att vi tog mangolassi att dricka till.. 

Självklart blev ju vädret mycket bättre framåt kvällen också, men det blåste rätt bra. Idag ser jag inte minsta tillstymmelse till moln på himlen, det bådar gott. Synd bara att R ligger däckad och inte alls är på humör för att hitta på något roligt.. Blä för vår dåliga timing hela tiden!

Fick förresten sova ovanligt länge i natt! Teo åt vid 21-tiden och somnade sedan för natten. Vi satt upp och såg alla bidragen i melodifestivalen, så klockan var väl runt halv elva när vi gick o lade oss. Vid 2-tiden kom Eddie till oss och frågade efter sin kossa.. Jag följde med honom tillbaka till hans rum där han snart somnade om igen. Klockan var fyra innan Teo vaknade för mat första gången!