Minnenas klädlåda.

Igår blev Lillebrors garderob hyfsat inredd så idag åkte bebisklädeslådan fram! Det ryms mycket känslor och minnen i den där lådan och det är rätt häftigt hur man liksom hajar till vid varje plagg och tänker "åh, den köpte jag när..." eller "den fick han av...". Teo satt bredvid och följde intresserat varje plagg som kom upp, ifall det var något som han hade när han var liten. Jo, som barn nr två hade han så klart Eddies kläder också, men han ville veta om något var köpt och avsett just för honom. Självklart fanns det en hel del sådant också! 


Den blå bodyn på bilden är ett exempel. Den är extra känsloladdad och det finns en historia bakom. Det står "Stöten i Sälen" på den och nej, Teo har aldrig varit där. Däremot var det där halva släkten/de potentiella barnvakterna befann sig när Teo bestämde sig för att komma ut, 23 dagar före beräknat datum! När jag ringde mamma (ja, det samtalet är en historia för sig) och berättade att jag hade ont, satt de alltså i bilen på väg till Stöten. Typiskt! 

Den röda Bamse-pyjamasen köptes faktiskt till det allra första pyret i magen, det som tyvärr inte överlevde.. Alltså är det "lite" känslor även där, men det är också den första pyjamas som både Eddie och Teo sovit i på BB som nyfödda! Den åker med i BB-väskan även denna gång, om vi nu hinner packa en sån - det har vi aldrig gjort förut, haha. 

Mm, nu snurrar påslakan, lakan och örngott i tvättmaskinen och förhoppningsvis kan jag bädda spjälsängen i morgon. Det börjar bli verkligt nu! 
#1 - - Elin:

Spännande! Vi håller också på att plocka ner saker från vinden nu vartefter. Nästa gång blir det storlek 74 som ska tvättas och sorteras.
Haha. Denna gång packade jag BB-väskan mellan värkarna och spjälsängen bäddade vi faktiskt kvällen före...helt ovetandes om vad som komma skulle; )